AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Informació i de Comerç electrònic, el titular de www.chercoles.com exposa les dades identificatives de l’empresa.

Instal·lacions i muntatges Chercoles, S.L, amb domicili C/ De la Serra, 10. 08510 Roda de Ter, titular de N.I.F: B61244547, telèfon 938540677 i correu electrònic chercoles@chercoles.com

El lloc web www.chercoles.com té com a finalitat facilitar als usuaris informació sobre els serveis que ofereix INSTAL·LACIONS I MUNTATGES CHÉRCOLES, S.L.

Llegeixi atentament aquestes condicions abans de fer servir aquest lloc web.

Les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com el seu correu electrònic, seran incorporades en un fitxer del qual és responsable INSTAL·LACIONS I MUNTATGES CHERCOLES S.L. amb la finalitat d’atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l’entitat que pogués ser del seu interès.

Atenint-nos a la legislació vigent en matèria de protecció de dades, l’informem que les dades personals que ens faciliti en aquest formulari s’incorporaran a un fitxer titularitat de INSTAL·LACIONS I MUNTATGES CHERCOLES S.L. amb la finalitat de canalitzar les seves consultes, els enviaments de circulars periòdics, comunicacions promocionals o publicitàries. Acceptant les condicions d’ús Política de Privacitat, vostè ens dóna el seu consentiment perquè incorporem les seves dades al fitxer abans esmentat a efectes de rebre les comunicacions descrites anteriorment.

Les dades es podran cedir especialment a tercers quan sigui necessari per compliment d’obligacions legals i per oferta de productes i serveis.

Vostè té el dret d’accés a les dades, el de rectificar les dades inexactes, limitació d’ús de les dades, portabilitat de les dades, oposició al tractament de les dades i a sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Pot fer-ho a la següent adreça: CARRER DE LA SERRA, 10. 08510 RODA DE TER

INSTAL·LACIONS I MUNTATGES CHERCOLES S.L. es compromet a usar les seves dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment esmentada.

L’interessat declara tenir coneixement de la destinació i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.